Onze openingstijden: dinsdag t/m zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur
heeft een assortiment om trots op te zijn

Werkfruit

Om gezond te snacken

Heeft u een bedrijf/school/gemeenschap en wilt u uw collega’s elke dag een vers stuk fruit in de kantine aanbieden? Dat willen wij graag voor u verzorgen! Elke maandag doen wij een ronde door de regio om bedrijven vers stuks fruit af te leveren voor in de kantine. Wij bieden dit al aan vanaf 50 stuks fruit per keer. Het soort fruit zal variëren per seizoen. Wanneer u geïnteresseerd bent in deze dienst kunt u altijd contact op nemen met ons om de mogelijkheden te bespreken. Wij komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek en een proefpakket.

Fruitmanden

Een mooi cadeau

Zoekt u een cadeautje, bedankje of beterschapje? Wij verzorgen mooie fruit/streekproducten manden. Onze fruitmanden beginnen vanaf €15 euro. Inhoud varieert per seizoen. Voorbeelden kunt u zien hierboven, elke fruitmand is anders, ook die van u. Graag vooraf bestellen telefonisch of in de webshop. 

Kerstpakketten

Dat is uw personeel waard

Marksfruit gaat dit jaar voor het eerst het assortiment uitbreiden met kerstpakketten boordevol vitaminen voor al uw werknemers/werkgevers. Wij zullen spoedig meer informatie en een voorbeeld plaatsen op onze website zodat u een idee krijgt van de mogelijkheden.

Fruitsalades

Gemakkelijk en heerlijk

Heeft u een lekkere fruitsalade nodig. Wij maken fruitsalades per kilo. Inhoud verschilt per seizoen. Graag vooraf bestellen telefonisch of in de webshop.

.

Gezonde traktaties

Daar wordt toch iedereen blij van

Een lekkere verfrissende traktatie nodig? Wij verzorgen dat graag voor u. Op dit moment bieden wij verschillende mogelijkheden aan. Voorbeelden kunt u vinden hierboven. Graag bestellen telefonisch of aan de kraam.

Ijskraam

Een welkome verfrissing

Onze ijskraam met heerlijk boerderij ijs van de schoonheuvel, is met mooi weer van dinsdag tot zaterdag van 13:00 tot 18:00 geopend met aansluitend een terrasje waar je onder de parasol kunt genieten van de ingang van Gameren.

Wat zijn uw wensen?

Laat hier u gegevens achter en wij helpen u graag
vrijblijvend aan meer informatie.

Ik ben geïnteresseerd in: